(video) Komt de kinderburgemeester dit jaar uit Grou?

Grou – Levi Silvijn is nu kinderburgemeester en Anouk van der Zee de loco-kinderburgemeester. Ze doen het hartstikke goed en ze vonden het heel erg leuk om te doen. Maar aan alles komt een eind. Voor het schooljaar 2024/2025 zijn wij op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester. En wie weet, ben JIJ dat wel. Kijk naar de video van de kinderburgemeesters en geef je op! 

Voorwaarden:

  •   Je woont in de gemeente Leeuwarden en zit voor het schooljaar 2024/2025 in groep 7
  •   Je vindt het leuk om in de belangstelling te staan en durft voor groepen te spreken.
  •   Je bent enthousiast en wil opkomen voor de belangen van de kinderen in onze gemeente. 

Wat moet je doen?

  •   Maak een korte/leuke video van jezelf en geef daarin aan waarom jij denkt dat jij geschikt bent als kinderburgemeester van de gemeente Leeuwarden. 
  •   Stuur deze video naar: kinderburgemeester@leeuwarden.nl
  •   Doe dit vóór vrijdag 31 mei 2024.

Als je video is ontvangen krijg je een ontvangstbevestiging. Als je geen ontvangstbevestiging ontvangt, dan kan het zijn dat je video niet door ons is ontvangen. Neem dan voor de zekerheid contact op met Miriam Heida (miriam.heida@leeuwarden.nl / 0587512472). Dan gaat er een jury naar kijken. Je hoort uiterlijk woensdag 5 juni 2024 via de mail of je wel of niet bent geselecteerd voor de volgende ronde. De volgende ronde betekend dat je maandag 17 juni naar het stadhuis mag komen om met een aantal andere kandidaten in debat te gaan. Dan wordt dus daadwerkelijk bekend wie de kinderburgemeester of loco-kinderburgemeester van ons gemeente is geworden. Je bent dan vanaf dat moment kinderburgemeester of loco-kinderburgemeester tot het moment waarop de volgende kinderburgemeester benoemd wordt.