Grou Mobyl!

Op 1 oktober jl. is Grou Mobyl! gestart. Er is huis-aan-huis een folder bezorgd over de diensten: Auto met chauffeur, de duofiets en de bus van Noorderbreedte voor speciale wensen. Met een bijdrage uit het dorpsbudget kunnen we mensen met een beperkte mobiliteit vervoeren in het dorp. Inmiddels hebben we al een aantal vaste klanten en die vinden het “Geweldig”, “Mooi dat de auto er is”. Door de weeks en in het weekend zijn de vrijwilligers van de UVV bereikbaar. Momenteel zijn er 28 chauffeurs en 15 telefonisten. Een rit kost € 1. We werken met strippenkaarten die verkrijgbaar zijn bij de Jumbo en Jan & Japke. De auto met chauffeur kunt u niet missen, de auto heeft een prachtige belettering in een opvallend geel blauwe kleur. U kunt het niet missen. We hopen dat de diensten een vaste waarde worden voor het dorp waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. In de winter de auto, maar in de zomer een ritje op de duofiets met een vrijwilliger of een familielid of buurman/buurvrouw, is ook een aanrader.