energiebesparing

Wil je energie besparen? (webinar) Hoe krijg je dorpsgenoten in actie

Grou –  Ben jij op zoek naar een manier om je dorpsgenoten (meer) in actie te laten komen voor duurzaamheid? Hoop je op meer enthousiasme, initiatief en draagvlak voor jouw projecten rondom energiebesparing en/of -opwek? Neem dan deel aan het webinar op donderdag 28 april van Doarpswurk en Energieteam Fryslân.

Energiecoaches Piet Leijstra en Renze Holwerda vertellen je meer over hun ervaringen en ideeën. Projectleiders van het Energieteam Fryslân Marjan Faber en Marije Boersma vertellen je graag meer over hun ervaringen tot nu toe. En hoe energiecoaching in jouw dorp, buurt of straat kan helpen bij het behalen van jouw duurzaamheidsdoelstellingen.

Programma:

energiebesparing

Hier aanmelden!

Doarpswurk is door Energieteam Fryslân gevraagd om een webinar te faciliteren én te promoten onder hun achterban. Ze werken graag mee aan de bewustwording van de energietransitie en het daarbij horende proces van energiebesparing in de provinsje Fryslân. Via het Netwerk Duurzame Dorpen zijn ze op allerlei gebieden actief in dorpen met duurzame thema’s. Collega’s Johannes Lankester en Johannes de Jong zijn tijdens het webinar dan ook aanwezig.

Heb je belangstelling meld je dan nu aan via deze link: Aanmelden

Energieteam Fryslân

Energieteam Fryslân is een netwerk van ruim 200 personen en partijen in Fryslân, die de Friese inwoners wil helpen met energiebesparing. Binnen dit netwerk zijn o.a. energiecoaches, energie(maatwerk)adviseurs, de Friese gemeenten, de provincie Fryslân, energiecoöperaties, woningcorporaties, de huurdersvereniging en andere instellingen in Fryslân actief.

Bouwen

Samen wordt er gebouwd aan een provincie breed netwerk van energiecoaches- en adviseurs, om zo iedere inwoner van Fryslân de kans te geven om op een laagdrempelige manier energie te besparen, zijn/haar woning te verduurzamen en zo deel te worden van een duurzaam Fryslân. Speciale focus binnen het energieteam is er voor mensen met een smalle beurs om zo (verdere) energiearmoede tegen te gaan.