Welkom Robbie Heidema als aspirant bestuurslid van Pleatslik Belang Grou

Ik ben Robbie Heidema, 46 jaar en woon sinds 1984 in Grou. Samen met mijn vrouw Berber van Hall zijn we de trotse ouders van twee zoons, Morris (12) en Lennox (9). In Australië heb ik Berber ontmoet en zij is in 2006 bij mij in Grou komen wonen.

In het dagelijks leven heb ik een eenmanszaak in de technische dienstverlening met alleen zakelijke klanten. Dit is voornamelijk onderhoudswerk in en aan bedrijfspanden en terreinen.

Momenteel ben ik druk bezig met het concreet maken van m’n plan voor de GeluksFabriek. Halverwege 2024 willen we de deuren openen. De GeluksFabriek wordt een jeugdwerkplaats in Grou. In deze werkplaats kunnen jongeren van 12-27 jaar terecht als ze uitvallen op school, langdurig thuiszitten of geen goede aansluiting vinden in het huidige zorgaanbod. Dagelijks gaan we aan de slag met allerlei klussen en projecten onder begeleiding. Ook is er een buitendienst voor klussen op locatie in en om Grou. Hiermee willen we bereiken dat de jongeren met plezier weer ritme en structuur opbouwen, praktische vaardigheden leren, zelfverzekerder worden en hun eigen plek kunnen vinden in de maatschappij, op school of misschien wel een betaalde baan.

Met veel plezier voeg ik me bij het bestaande bestuur van Pleatslik Belang. Hierin mag ik de uitdaging aangaan om de schakel te zijn tussen de jongeren en het dorp Grou. Dus als je vragen, opmerkingen of tips hebt of wil je weten wat we voor de jongeren kunnen doen, neem dan vooral contact met ons op. Bel, mail of app gerust dan kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik heb er zin in!! Tot snel. Robbie Heidema.