Fries Fondsen Forum 2024

Het is weer tijd voor het Fries Fondsen Forum!  Ook dit jaar slaan Stipe van Keunstwurk en Doarpswurk de handen ineen om initiatiefnemers/inwoners en fondsen de mogelijkheid te bieden om elkaar te ontmoeten.  We zetten een route uit waar jij op diverse plekken informatie kunt halen, of even tijd kunt nemen voor een goed gesprek.

Fries Fondsen Forum 2024

Het Fries Fondsen Forum 2024 is voor iedereen, die op weg is met het maken van (culturele) plannen voor het verbeteren van de leefomgeving en hiervoor advies nodig heeft om het projectplan vorm te geven en/of op zoek is naar financieringsmogelijkheden.

Fondsen

Een aantal fondsen zullen langskomen om zichzelf te presenteren. Zij vertellen waar ze voor staan, welke soort projecten ze financieren en waar ze op letten bij de toekenning van de aanvraag. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om direct in contact te komen met de fondsen.

Advies nodig?

Heb je behoefte aan advies, maar weet je niet precies bij wie je moet zijn? Naast de fondsen zijn er verschillende organisaties aanwezig, die je graag verder helpen.

Workshops

Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Laat je inspireren en voeg in bij één van de workshops. Binnenkort vertellen we je hier meer over, dus houd je mailbox in de gaten.

We ontmoeten je graag op maandag 22 april!

Namens Stipe-Keunstwurk  &  Doarpswurk

Judith Baarsma         Freija de Jong
058 – 234 34 46        06 – 416 821 92

Praktische informatie  
Wat:            Fries Fondsen Forum
Wanneer:   Maandag 22 april 2024 van 18.30 tot 21.30 uur
Waar:          MFC De Skâns, Loaijersstrjitte 2 te Gorredijk
Deze locatie is rolstoeltoegankelijk