Buurtservicepunt heeft nu in dbieb spreekuur in Grou

Grou – Stichting Buurtservicepunt is een laagdrempelig inlooppunt waar je als bewoner van de gemeente Leeuwarden terecht kunt met alle vragen over wonen, werk en welzijn. Met ingang van woensdag 6 maart kun je in hier in de dBieb Grou tussen 14:00 en 16:00 uur in Grou terecht met al je vragen rondom eerder genoemde onderwerpen. In eerste instantie vooral voor ondersteuning van vragen omtrent belasting en toeslagen.

Stichting Buurtservicepunt en haar vrijwillige medewerkers nemen volop deel aan de participatiemaatschappij. Een groot deel van de vrijwillige medewerkers van stichting Buurtservicepunt is uitkeringsgerechtigde en zet zich als ervaringsdeskundige met veel enthousiasme en daadkracht in voor de doelgroep, die ook voornamelijk bestaat uit uitkeringsgerechtigden en mensen met een minimum inkomen. Een belangrijk uitgangspunt van stichting Buurtservicepunt is het zelfredzaam maken van de burgers.

Stel je vraag!

Het Buurtservicepunt is telefonisch te bereiken op maandag- en woensdagochtend van 10.00-12.00 uur. Tel: 06 348 43 569. In Grou is het Buurtservicepunt op woensdagen vanaf 6 maart te vinden in de Bieb Grou aan de Burstumerdyk 6. Iedereen uit Grou is welkom tussen 14:00 en 16:00 uur.