Algemene Ledenvergadering voorjaar 2024

Zet dinsdag 26 maart 2024 alvast in je agenda! Onze jaarvergadering is weer terug in het voorjaar zoals voorheen altijd het geval was. Wil je meepraten of heb je vragen dan is onze jaarvergadering daarvoor het juiste ogenblik.

We laten onder andere in een overzicht zien & horen waar PB Grou in 2023 allemaal mee bezig is geweest. Daarnaast vertellen we over  ontwikkelingen en zal het onderwerp Jeugd met behulp van verschillende gastsprekers welverdiende aandacht krijgen! Dus prik de datum van dinsdag 26 maart 2024 vast in je agenda. Dan hopen we je te verwelkomen in Herberg Oer ’t Hout, Raadhuisstraat 18 te Grou.

Lid worden van Pleatslik Belang?

Om aanwezig te kunnen zijn op onze interessante jaarvergadering, is lidmaatschap van PBG een voorwaarde. Voor maar € 6,- per jaar bent u al lid. Ondersteun de inzet van PBG in het belang van de Mienskiep Grou. U kunt via onze website, maar ook bij de entree deze avond lid worden! Klik hier om u op te geven als lid.