Geef je nu op voor het webinar van Iepen Mienskipsfûns 2024

Grou – Projecten die bijdragen aan de leefbaarheid van een wijk, dorp of eiland kunnen ook in Grou in aanmerking komen voor subsidie. Denk hierbij aan projecten op het gebied van cultuur, duurzame dorpen, cultuurhistorie en landschap. Maar ook het verbouwen van een dorpshuis of een andere ontmoetingsplaats. Het gaat om ideeën die de leefomgeving versterken en laten bruisen in Fryslân.

Heb je plannen?

Heb je plannen om de leefbaarheid in uw dorp of regio te versterken? Heb je al wel een plan, maar nog niet de financiering rond? Dan is het Iepen Mienskipsfûns (IMF) misschien interessant voor jou. Een bijdrage van het IMF is provinciebreed aan te vragen.

Webinar

Op maandag 18 maart organiseren Streekwurk en Doarpswurk samen een webinar over de IMF-regeling om je op weg te helpen. Tijdens deze avond zal Tieneke Clevering van de Provinsje Fryslân u meer vertellen over het Iepen Mienskipsfûns en je meenemen in de ins en outs van deze regeling. Eddy Lania van Doarpswurk zal je na de pauze meer vertellen over de ondersteuning bij een aanvraag van het IMF.

Programma:

20:00    Welkom – 20.10    Iepen Mienskipsfûns (IMF)  door Tieneke Clevering van Provinsje Fryslân – 20:45    Pauze – 20:50 – Hoe kan Doarpswurk u ondersteunen?  door Eddy Lania van Doarpswurk – 21:00    Vragen – 21:30    Afsluiting

Een interessant programma dat je vanuit je luie stoel kan volgen.

Meld je nu aan

Aanmelden kan eenvoudig door op onderstaande rode button te klikken. Deelname is gratis. Op maandagochtend 18 maart ontvangt u een mail met de Zoomlink voor deelname.